România  hai@sameargatreaba.ro (+40) 373 747 871 (+40) 760 350 840

Platforma online de servicii


Proiectul „Să meargă treaba” este mai mult decât o lozincă, este o platformă utilă, care le oferă prestatorilor de servicii din România un loc unde să își arate priceperea celor direct interesați de serviciile lor. Aici ei pot să culeagă recenzii pentru munca depusă, recenzii care aduc confirmarea lucrului cu adevărat bine făcut.

Înregistrează-te acum!


Suntem pregătiți și vă oferim acum o alternativă la soluțiile existente în online, în domeniul serviciilor. Orice meserie ai avea sau orice serviciu ai presta, suntem convinși că ai dat peste un client care ți-a făcut „zile fripte” sau că ai întâmpinat probleme cu un meșter, meseriaș... „neserios”.Ne propunem să clădim reputația oamenilor harnici și muncitori, cum ne place să îi numim pe prestatorii și beneficiarii înscriși aici. Dacă doreși să ni te alături, înscrie-te în platformă și împreună facem să meargă treaba bine!

Ești gata să lucrăm împreună?

Ce trebuie să faci în 3 pași simpli.

1. Te înregistrezi GRATUIT.
2. Confirmi adresa de email prin link-ul primit în email-ul de „Bun venit”.
3. Autentifică-te, confirmă numărul de telefon și competează cel puțin câmpurile obligatorii (cele cu *) din pagina de profil pentru a dobândi încrederea prestatorilor interesați.


Soliciți un preț pentru lucrarea ta, iar apoi publici anunțul de lucrare oferind cât mai multe detalii, inclusiv o poză pentru a ajuta prestatorul să ia o decizie corectă.
Fă toate acestea din timp, pentru a nu fi nevoit să te grăbești și să ai timp de decizie.
Contactează-l imediat pe cel care și-a exprimat interesul, întâlniți-vă, stabiliți restul detaliilor și negociați. Atribuie lucrarea celui mai potrivit și semnați contractul.
La final evaluează-l onest și responsabil (7 click-uri).

1. Te înregistrezi GRATUIT.
2. Confirmi adresa de email prin link-ul primit în email-ul de „Bun venit”.
3. Autentifică-te, confirmă numărul de telefon și competează cel puțin câmpurile obligatorii (cele cu *) din pagina de profil pentru a dobândi încrederea viitorilor beneficiari.


Acum vei primi un email când sunt publicate Cereri de ofertă de preț sau Anunțuri de lucrare în domeniul și zona ta de activitate
Exprimă-ți interesul pentru lucrarea care ți se potrivește și vei primi toate detaliile de contactale beneficiarului
Contactează-l imediat, întâlniți-vă, stabiliți restul detaliilor, negociați și semnați contractul.
La final reamintește-i să facă evaluarea lucrării prestate.