România  hai@sameargatreaba.ro (+40) 373 747 871 (+40) 760 350 840

...referitoare la site și la funcționarea acestuia


Î. Ce trebuie să fac pentru a putea publica un anunț
R. Pentru a publica un anunț trebuie să aveți un cont activat și verificat pe platforma noastră.Î. Cât mă costă ca beneficiar să găsesc un prestator pentru a executa o lucrare?
R. Beneficiarii NU trebuie să plătească pentru a publica un anunț în vederea găsirii unui prestator care să facă o lucrare pentru ei.Î. Nu găsesc domeniul în care activez.
R. Am încercat să adăugăm un număr cât mai mare de domenii și servicii aferente acestora, dar cu siguranță, nu am cuprins toate domeniile la care site-ul nostru se pretează. De aceea vă rugăm să ne semnalați lipsa unui domeniu sau serviciu la tehnic@sameargatreaba.ro sau prin Formularul de contact și deîndată cea am adăugat domeniul sau serviciul vă vom anunța prin intermediul paginii de noutăți.Î. Am trimis spre publicare anunțul meu dar nu îl pot vede pe site.
R. Toate anunțurile și imaginile publicare trebuie verificate pentru a fi în conformitate cu Termenii și condițiile de utilizarea a platformei www.sameargatreaba.ro înainte de a fi postate pe site. Facem tot posibilul ca acest lucru să se desfășoare cât mai repede posibil. Când anunțul dumneavoastră a fost aprobat și publicat sau dacă ceva nu este în regulă și nu poate fi publicat veți fi înștiințați prin email.Î. Cum sunt evaluate lucrările?
R. Lucrările sunt evaluate în baza Codului de bună practică. Beneficiarul bifează nivelul de satisfacție (de la 1 la 5 stele corespondent de la extraordinar de nemulțumit la extraordinar de mulțumit) care corespunde fiecărei întrebări în parte din cele 7 care fac parte din evaluare, la final putând lăsa un comentariu dacă acesta crede că este necesar să justifice evaluarea făcută.
Un lucru trebuie precizăm aici: o lucrare bine facută se notează cu 3 stele , reprezentănd normalitatea și oferind în același timp prestatorului ocazia de a excela și de a-și surprinde clientul oferind un pic mai mult.


Î. De ce trebuie să fac evaluarea lucrării?
R. Sunt mai multe motive pentru care este necesar ca odată finalizată, lucrarea să fie închisă și evaluată. Printre acestea amintim:
- O evaluare corectă îl ajută pe prestator să își găsească mai ușor alte lucrări dar și să vadă unde trebuie să își îmbunătățească serviciile.
- Îi ajută pe ceilalți beneficiari ca și tine să îl aleagă cât mai ușor pe cel care să facă lucrarea.
- Evaluarea se face simplu odată cu închiderea lucrării prin 7 click-uri și dacă doriți puteți scrie și câteva cuvinte care să vină în sprijinul evaluării făcute.
- Evaluarea pe care o faceți se adaugă celorlalte evaluări rezultând un istoric și o notă generală care reflectă efortul depus de prestator de-a lungul vremii.
- Împreună cu celelalte instrumente pe care le oferim în cadrul platformei ajutați prestatorul să își construiască o imagine cu care să se mândrească și pe care să și-o dorească să o ducă tot mai sus.Î. Cine vede datele mele de contact?
R. Datele de contact și informațiile din pagina de profil sunt vizibile doar de partenerul dumneavoastră pentru lucrarea respectivă astfel:
- prestatorul vede pe platforma www.sameargatreaba.ro datele beneficiarului doar după ce își exprimă interesul pentru lucrarea respectivă achitând comisionul aferent, primind și un email de confirmare a plății, alături de datele de contact ale acestuia, pentru a-l contacta cât mai curând posibil.
- beneficarul vede pe platforma www.sameargatreaba.ro datele prestatorului(ilor) interesat(i) de lucrarea lui după ce acesta(ia) își exprimă interesul prin achitarea comisionului aferent lucrării respective, moment în care va primi un email de confirmare a faptului că un prestatorul este interesat de lucrarea sa și datele de contact ale acestuia, pentru al contacta cât mai curând posibil.Î. De ce mai primesc email de înștiințare pentru completarea profilului după ce am completat și salvat profilul meu de client
R. Verificarea numărului de telefon este și ea parte din profilul complet și fără a confirma numărul de telefon nu se pot face acțiuni pe platformă. Adică #beneficiarul nu poate posta anunțuri, iar #prestatorul nu-și va putea exprima interesul pentru lucrarea respectivă prin achitarea comisionului aferent. Acest proces vine din dorința de a face această platformă mai sigură și de a crește gardul de încredere între partenerii. De aceea vă invităm să confirmați numărul de telefon afișat. În cazul în care întâmpinați vre-o problemă vă rugăm să ne contactați.